!!!OPOZORILO O ZAPRTJU VHODOV!!!

!!!OPOZORILO O ZAPRTJU VHODOV!!!
17. 3. 2020 Martina Borovnik

OPOZORILO O ZAPRTJU VHODOV- KORONAVIRUS

Spoštovani pacienti!

V primeru suma na okužbo s COVID 19 ali drugih zdravstvenih težav po telefonu pokličite osebnega zdravnika oz. dežurno službo ZD Velenje, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V primeru življenjske ogroženosti pokličite 112.

V kolikor vam ne uspe priklicati ambulante osebnega zdravnika na telefon, prosimo pokličite dežurno službo tel. št. 03 8995 445.

Brez predhodnega dogovora in natančnih usmeritev s strani zdravstvenega osebja ZD Velenje prosimo, ne vstopajte v objekt!

Z upoštevanjem navodil boste pripomogli k preprečitvi širjenja okužbe na ostale paciente in zdravstveno osebje v objektu.

Hvala za sodelovanje.

STROKOVNI VODJA
asist. dr. Katarina Rednak Paradiž, dr. med., spec. ped.

Zaradi trenutne epidemiološke situacije bomo od 3. 3. 2020 do nadaljnjega omejili število vhodov v prostore v ZD Velenje. Tako z  dnem 18. 3. 2020 zapiramo vse vhode v Zdravstveni dom Velenje, razen vhoda skozi garažno hišo. Za paciente in zaposlene bo vhod odprt od 6. do 20. ure od ponedeljka do petka in med vikendom med 7. in 15. uro.

 

Poseben dostop bo omogočen:

  • za otroke in šolsko mladino do 19. leta – pri vhodu predšolskega dispanzerja (paciente naprošamo, da po predhodnji najavi obiska pozvonijo na zvonec),
  • za paciente s sumom na okužbo s koronavirusomčez dvorišče Zdravstzvenega doma (po predhodnem telefonskem dogovoru).

 

Ponoči bo možen vhod le pri dežurni ambulanti.

Vsi ostali vhodi v Zdravstveni dom Velenje bodo zaprti.

 

 Za razumevanje se vam zahvaljujemo!