DELO V ZOBOZDRAVSTVENIH AMBULANTAH OD 18. 5. 2020

DELO V ZOBOZDRAVSTVENIH AMBULANTAH OD 18. 5. 2020
22. 5. 2020 Martina Borovnik

Glede na izdana priporočila za obravnavo pacientov v vseh dejavnostih v času umirjanja epidemije COVID-19 vas obveščamo o ponovni vzpostavitvi rednega dela vseh zobozdravstvenih ambulant od 18.5.2020 v javnem zavodu ZD Velenje.

Še vedno velja, da so do nadaljnjega ODPOVEDANI vsi termini v vseh zobozdravstvenih ambulantah pri zobozdravnikih v javnem zavodu ZD Velenje. O nadomestnih terminih boste ustrezno obveščeni (po telefonu ali pošti) s strani izbranega zobozdravnika.

V primeru bolečin oz. nujnih zobozdravstvenih stanj se najprej posvetujte s svojim izbranim zobozdravnikom za informacije in ustrezna navodila. Po razporedu, ki je objavljen na internetni strani ZD Velenja je organizirana tudi dežurna zobozdravstvena bolečinska ambulanta med tednom ter med vikendi in prazniki.

Zaradi izdanih Strokovnih priporočil za obravnavo pacientov v zobozdravstvenih ambulantah v času sproščanja ukrepov na področju zobozdravstva v razmerah COVID-19 so zaradi narave dela

zobozdravstvene ambulante vaših osebnih izbranih zobozdravnikov dosegljive na telefonsko številko za informacije, navodila in naročila:

–        pri delu dopoldan dosegljivi od 7.00 – 9.00 ure,

–         pri delu popoldan dosegljivi od 12.30 – 14.30 ure.

VSI PACIENTI, KI ŽELITE OBISKATI ZOBOZDRAVNIKA, SE MORATE ZA TERMIN V NAPREJ DOGOVORITI.

Nenajavljenim pacientom vstop v ZD Velenje ni dovoljen. Pred vstopom v ZD Velenje si je potrebno nadeti zaščitno masko, v čakalnici ohranite primerno razdaljo, ob vstopu si tudi razkužite roke.

Zahvaljujemo se vam za upoštevanje navodil in za razumevanje.