Nova samoplačniška ambulanta

Nova samoplačniška ambulanta
23. 11. 2018 Matej Štumpfl

Ambulanta ponuja klinično obravnavo in zdravljenje s poudarkom na spolnosti in z njo povezanimi težavami.
Prav tako je zagotovljena zaupnost podatkov in visoki etični standardi zdravnice, ki Ima dodatna znanja na podrocje klinicne seksologije.

V ambulanti poteka medicinska obravnava. Ambulanta je namenjena tako ženskam, moškim in/ali parom. Ambulanta se torej ukvarja z odnosi, praksami, funkcijami in identitetami s področja spolnosti, posebej ponuja svetovanje bolnikom za rakom, ki imajo seksualno motnjo.

Pri spolnih težavah je pomoč usmerjena v: obravnavo povečanega ali zmanjšanega spolnega uživanja, erektilne zmožnosti, prehitrega ali zakasnelega izliva, orgazmične zmožnosti, upada lubrikacije, pojava spolne/genitalne bolečine…

Ambulanto in posvetovalnico vodi Frosina Krstanoska dr. medicine, specialistka interne medicine, hematolog in evropska specialistka spolne medicine, z dolgoletnimi kliničnimi izkušnjami, ki je del svojega profesionalnega znanja pridobila pri Evropskem združenju za spolno medicino.Ima opravljen tudi evropski izpit v Madridu leta 2016, ter je pridobila licenco FECSM. Je članica Slovenskega združenja za spolno medicino (SSSM) in Evropskega zdruzenja za spolno medicino (ESSM).
Psihoterapetska znanja je pridobila na podiplomskem izobrazevanju v Ljubljani,organiziranega s strani Katedre za psihiatrijo.

Naroča sestra po telefonu vsak dan 8-18h na GSM 031-278-793