ZAHVALA DONATORJEM

ZAHVALA DONATORJEM
14. 5. 2020 Martina Borovnik

DRAGI DONATORJI!

Še tako dobre priprave nas niso mogle pripravit na stanje v katerem smo se znašli z razglasitvijo epidemije. Epidemija je prizadela vse. In v takšnih trenutkih se pokaže moč tako skupin kot posameznikov, ki stopijo iz vrst in priskočijo na pomoč.

V zavodu smo se znašli v položaju, ko je začelo primanjkovati zaščitne opreme za zdravstveno osebje. Brez zaščitne opreme zdravstveni delavci ne morejo skrbeti za svojo varnost in na takšen način v nevarnost postavljajo tudi pomoči potrebne osebe, ki se zanašajo na njihovo pomoč vsak sleherni dan. Ker nam etičnost ni dovoljevala, da bi bili sami odgovorni za širitev bolezni, smo se odločili za poziv vsem, ki nam lahko pomagajo.

Pokazalo se je, da v razmišljanju nismo sami. V času krize se je na nas obrnilo veliko podjetij, skupin in posameznikov, ki so nam priskočili na pomoč. Naša prošnja se je nanašala zaščitno opremo, vendar pa smo bili deležni tudi drugih pomoči, ki pa so zaposlenim omogočale, da so svoje delo lahko opravili še boljše in bolj pripravljeni.

Zato dragi donatorji, zaposleni Zdravstvenega doma Velenje se vam srčno zahvaljujemo in vam želimo, da s skupnimi močmi OSTANEMO ZDRAVI.

SRČNA HVALA!

 

NAŠI DONATORJI:

              Velcom Konstrukcije                    ece        Mcdonalds Logo Png 2018 - Mcdonalds Logo 2018 Png, Transparent Png

 

      Fori groupFori group - With perfect respect for diversity                        BISOL_LOGO_oranžna_RGB.gif

 

               

Makom          Domov                  Gostišče Volk

 

ter Ambulanta družinske medicine KALAMED.