Delavnica zdravo hujšanje

Delavnica zdravo hujšanje
1. 9. 2016 Matej Štumpfl

Velenje: 31.8.2016

Spoštovani!

V okviru slovenskega programa primarne preventive bolezni srca in ožilja ste v preteklem letu opravili preventivni pregled pri izbranem zdravniku z namenom ugotavljanja in zmanjševanja srčno-žilne ogroženosti. Pridobljeni podatki kažejo na veliko razširjenost nekaterih dejavnikov tveganja za nastanek srčno-žilnih obolenj pri odrasli slovenski populaciji, ki so povezani z nezdravim življenjskim slogom (nepravilna prehrana, telesna nedejavnost, prekomerna telesna teža). Zaradi visoke ogroženosti za nastanek, napredovanje ali zaplete z aterosklerozo povezanih bolezni srca in ožilja, Vas je osebni zdravnik predlagal za vključitev v zdravstveno-vzgojne programe svetovanja za zdrav življenjski slog.

V ZD Velenje izvajamo izobraževanja ter individualna in skupinska svetovanja kot pomoč pri opuščanju zdravstveno-tveganih vedenj za ogrožene posameznike, zato Vas vabimo v delavnico za zdrav življenjski slog.

»Ali imate zvišano telesno težo in ogroženo zdravje?«

Učna delavnica je namenjena vsem Vam, ki ste bolj ogroženi za bolezni srca in ožilja, da bi skupaj z nami to ogroženost zmanjšali. Pridobili boste novo znanje in poskušali pridobiti navade v zvezi s telesno aktivnostjo in prehrano. Program poteka 3. mesece. Enkrat tedensko se boste srečevali v skupini z namenom pridobivanja znanja, podpore in v okviru organizirane telesne vadbe.

Učna delavnica » ZDRAVO HUJŠANJE« bo potekala v popoldanskem terminu.

Začetek DELAVNICE je, v PONEDELJEK, 12.9.2016, ob 17.30 uri, v Predavalnici 1 Zdravstvenega doma Velenje (2. nadstropje).

Prijavite se lahko vsak delavnik:
ga. Urška Bandalo, dipl.ms, spec.klin.dietetike, 03/8995-628 ali
ga. Nia Jakop, dipl. fiziot., 03/8995-575

Prijavite se lahko tudi po elektronski pošti:
preventiva.odrasli@zd-velenje.si

V pričakovanju našega prvega srečanja Vas lepo pozdravljamo!
Skupina za izvajanje preventive