Obvestila

Zaradi aktualnih razmer, vezanih na preventivo in omejitev širjenja koronavirusa v mesecu marcu ODPOVEDUJEMO vsa predavanja.

Za vse dodatne informacije glede predavanj in aktualnih vprašanj vezanih na pripravo glede poroda, dojenja in starševstva, sem vam na voljo na telefonski številki: 041-360-021.
Hvala za razumevanje in upoštevajte vsa aktualna navodila o preprečevanju okužb.

Dea Hudarin Kovačič dipl. babica, dipl. m. s.

Zaključek 36.tekmovanja za čiste zobe ob zdravi prehrani

V torek, 28.5.2019 je v dvorani Hale Tivoli potekalo že 36. tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani, ki ga prireja Stomatološka sekcija Slovenskega zdravniškega društva. Med regijske zmagovalce, se je tokrat uvrstil 2.B. razred OŠ Livada, z razredničarko go. Ljudmilo Ločičnik, katerim ISKRENO ČESTITAMO!

Prireditev je bila čudovita, saj je otroke zabavala akrobatska skupina Dunking Devils, ki je vsem jemala dih, nato pa je sledila zabava z glasbeno skupino Čuki. Namen zaključne prireditve je spodbuditi vse sodelujoče otroke, da se tudi v prihodnje trudijo za zdravje svojih zob. Ob bližajočih počitnicah tudi medicinske sestre v zobozdravstveni vzgoji in preventivi, želimo vsem otrokom zdravja ter obilico zabave v poletnih mesecih. Seveda pa ob vsem tem ne pozabimo na temeljito čiščenje zob, da bodo vsi trenutki brezskrbni.